Căutare MDM

Buletin

Stopurile spate TIIDA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6166 prin manual-mecanic
Stopuri spate TIIDA Publicat de manual-mecanica
Mai întâi, permiteți-mi să mă prezint acestui nou forum. Sunt Oscar, locuiesc în Guatemala, America Centrală și sunt fericitul proprietar al unui Nissan TIIDA din 2009, de culoare Sapphire Black, de 3 luni. Este o mașină excelentă, cu un motor 1.6 110 CP, aer condiționat, geamuri și oglinzi electrice și tapițerie din piele cu jante din magneziu.

Acum, întrebarea mea:
Unul dintre becurile stopurilor este ars sau ars și nu știu cum să-l scot pentru a-l înlocui.:nesigur: Ar fi cineva atât de amabil să-mi spună cum să fac asta, din moment ce nu cred că este corect să plătesc un dealer pentru a înlocui un bec care poate costa mai puțin de 1 dolar?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6229 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Stopuri TIIDA
Salut Oscar, ce-ar fi să citești manualul de utilizare, explică totul acolo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6303 prin manual-mecanic
Din păcate, manualul de utilizare nu conține aceste informații. Am crezut la fel și am parcurs manualul de la prima până la ultima pagină și nimic. :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6307 prin manual-mecanic
Este posibil să fie nevoie să îndepărtați tapițeria acelui pilot pentru a putea accesa sistemul de fixare și astfel să puteți elibera pilotul pentru a putea schimba becul în vreun fel. Dacă nu sunteți sigur, este mai bine să o faceți în atelier.