Căutare MDM

Buletin

Vitezometru Ford Focus 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6082 prin manual-mecanic
Vitezometru Ford Focus 99 Publicat de manual-mecanica
În primul rând, vă mulțumesc pentru contribuțiile voastre și sper să fiu binevenit pe forum. Am un Focus din '99 și nu mai funcționează oricând vrea. După ce conduc o vreme, apar niște linii pe indicatorii de kilometraj și total. Am localizat senzorul de viteză din cutia de viteze, dar nu știu cum să-l scot. Mulțumesc anticipat, Juan Carlos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6096 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vitezometru Ford Focus 99
În general, vitezometrul se înșurubează cu o cheie, o cheie cu vârful în formă de coroană vă va ajuta, acestea au în general dimensiuni de 17, 19, 21 mm, dar în general când acestea se defectează nu se marchează, nu este că se marchează brusc, deci poate problema nu este acolo, ci în markerul în sine, în orice caz este recomandabil să îl verificați, este bine să verificați și bornele bateriei și încărcarea alternatorului, în orice caz un electrician bun poate rezolva problema, scanerul vă va spune doar o defecțiune la senzorul de viteză, dacă nu o face atunci este indicatorul în sine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.