Căutare MDM

Buletin

Nu deschide ușa din interior, ci doar din exterior.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6055 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, permiteți-mi să mă prezint pentru că sunt nou pe forum. Sper să vizitez mai des.

De câteva zile, portiera stânga față a Nissanului meu Almera Tino se poate deschide doar din exteriorul mașinii; când este deschisă din interior, tot nu se deschide.

Știți ce ar putea fi și unde ar trebui să o duc la reparat dacă nu pot să o fac eu? Acasă?

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6064 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ușa nu se deschide din interior, ci doar din exterior.
Din câte spui, tija de deschidere a ușii care merge de la mânerul interior la încuietoare trebuie să se fi slăbit. Încearcă să scoți mânerul interior și vezi dacă este agățat sau nu. De asemenea, s-ar putea să se fi rupt mânerul, deoarece este din plastic. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6074 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ușa nu se deschide din interior, ci doar din exterior.
În niciun caz, am demontat panoul ușii ieri ca să văd dacă tija era slăbită și e în regulă. Mulțumesc oricum.

Alte idei?

Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6084 prin manual-mecanic
Sunt sigur că ai verificat-o, dar pentru orice eventualitate, ai verificat siguranța pentru copii?
E posibil ca cineva să o fi atins când a intrat sau a ieșit pe ușa aceea...
De asemenea, uneori încuietorile se blochează. Încearcă să ungi încuietoarea cu lubrifiant.
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6086 prin manual-mecanic
Am verificat siguranța pentru copii pentru orice eventualitate, dar nu e asta. Am pus și ulei în încuietoare pentru orice eventualitate, dar nu se deschide:clipire: .

Cu stimă.