Căutare MDM

Buletin

Salut, mă poate ajuta cineva? Am un Micra din 2005.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6026 prin manual-mecanic
Direcția nu funcționează, e la fel de grea ca standard.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6032 prin manual-mecanic
Dați-ne mai multe informații, mai multe detalii. Verificați nivelul lichidului; poate există o scurgere sau este scăzut.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6036 prin manual-mecanic
Micra are servodirecție electro-hidraulică, adică nu are o pompă hidraulică acționată de motorul mașinii, ci mai degrabă o pompă hidraulică electrică care furnizează presiunea necesară pentru asistență electrică.

Această pompă se conectează și se deconectează atunci când rotești volanul, prin intermediul unor senzori de mișcare și a unui modul electronic care guvernează sistemul.

Ce poți face este să consulți manualul de utilizare al mașinii și să vezi ce siguranță este în cutie pentru a vedea dacă este arsă. De asemenea, aruncă o privire în manual la secțiunea „Niveluri” sau „Lubrifianți și capacități” sau ceva de genul acesta, unde vor detalia unde sunt capacele pentru completarea lichidului de frână, antigelului, lichidului de spălare a parbrizului, uleiului de motor, ULEIUL DE SERVODIRECȚIE... Pentru a vedea dacă este la nivelul dorit, în principal pentru că, așa cum subliniază pe bună dreptate Ratmud, este posibil ca uleiul să se fi scurs și rezervorul să fie gol.

Dacă tot ce poți atinge este în regulă și problema persistă, fă-ți portofelul și du-l la service pentru că avaria ar putea fi „definitivă”.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6068 prin manual-mecanic
Verificați și cât se încarcă alternatorul, deoarece dacă tensiunea este mică, servodirecția este în mod normal dezactivată direct din unitatea de control a mașinii. O altă întrebare: mașina dumneavoastră are aer condiționat? Dacă da, ar putea fi și senzorul de înaltă presiune din conductă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6077 prin manual-mecanic
Din cauza problemei cu direcția la Micra mea, am dus-o la service-ul Nissan și mi-au spus că sistemul de direcție trebuie înlocuit și că este foarte scump. Cred că și alte mașini au avut aceeași problemă. Se aprinde un martor PS pe bord și direcția devine rigidă. Cu siguranță aerul condiționat a fost cel care a încetat să funcționeze primul.