Căutare MDM

Buletin

Distribuitor Peugeot 505 SR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5996 prin manual-mecanic
Distribuitor Peugeot 505 SR Publicat de manual-mecanica
Domnilor,
dacă cineva mă poate ajuta, am nevoie de lista de piese de la distribuitor pentru Peugeot 505SR-ul meu. Vă explic simptomul: Când îl reglez, funcționează normal, dar când trece de 2.500 rpm, își pierde automat sincronizarea, începe să se decarbonizeze și pierde scânteia de aprindere. Am verificat deja tot ce ține de curent, motorul tocmai a fost reglat, tot ce trebuie să fac este să demontez distribuitorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5999 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Distribuitor Peugeot 505 SR
Nu cred că e o problemă cu distribuitorul în sine, problema poate fi în sincronizarea distribuitorului, sau în consumul componentelor sale. În orice caz, manualele se comandă la secțiunea de manuale, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6004 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Distribuitor Peugeot 505 SR
Se pare că senzorul de efect Hall, sau senzorul de inducție electromagnetică, din distribuitor este cel care defectă, și nu sistemul de avans la aprindere.

Acest senzor este responsabil pentru determinarea distanței dintre eclatoare și bobină, alimentând sau întrerupând alimentarea circuitului primar al bobinei. Dacă senzorul este defect, atunci când funcționează la o frecvență mai mare, se defectează și bobina nu mai produce scânteie, motorul produce retururi de aprindere și, în cele din urmă, se oprește.

O altă sursă de defecțiune este de obicei cipul amplificatorului de semnal de aprindere; uneori se arde sau pur și simplu conectorii pe care îi are se defectează, provocând rateul.

Primul lucru pe care îl veți face este să scoateți capacul distribuitorului și să observați starea depunerilor de carbon, cele patru țepi metalici din interior unde se produce scânteia de înaltă tensiune și rotorul. De asemenea, ar trebui să verificați starea cablurilor, a capacelor și a bujiilor pentru a exclude orice alte cauze.

Apoi, veți marca releul în poziția sa cu un marker, un perforator sau orice preferați. După ce este scos din motor, veți examina starea firelor și murdăria de pe partea inferioară a releului, unde se află senzorul bobinei.

Cu cele mai bune gânduri.