Căutare MDM

Buletin

Reglarea motorului Isuzu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5937 prin manual-mecanic
Reglarea motorului Isuzu Publicat de manual-mecanica
Am un Luv din 1992 și are nevoie de o reglare a motorului...cine mă poate ajuta...????? Vreau să o fac eu...dar nu știu cum...nu am nicio informație despre asta.......??????

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5961 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea motorului Isuzu
Spune-mi ce tip de motor are, de exemplu: 4EC1, T4EC1, 4EE1, T4EE1, 3LD1... etc.

Cunoașterea acestor informații face procesul mult mai ușor.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5965 prin manual-mecanic
Am căutat tipul motorului... dar nu l-am găsit... camionul are doar numărul motorului... când am cumpărat camionul... acum vreo 2 luni... nu avea niciun fel de document care să identifice tipul motorului... știu doar că este un Isuzu de 1600cc din 1992...???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5976 prin manual-mecanic
Uite, dacă vrei să o reglezi singur, vei avea nevoie de o gamă destul de largă de unelte, începând cu cheia dinamometrică pentru a strânge chiulasa, șuruburile axului și biela. Reglajul în sine nu este complicat atunci când știi cum, trebuie să cronometrezi foarte bine distribuția și să identifici componentele și măsurătorile în care se află, astfel încât să poți cumpăra piesele de schimb, o cheie pentru demontarea motorului și alte lucruri. Dacă ai de gând să o faci singur și vrei informații și date tehnice, trebuie să ai mare răbdare și atenție. Dacă vrei, trimite-mi adresa ta de e-mail și îți voi spune cum să o faci, pas cu pas, este lung să scriu totul aici. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5985 prin manual-mecanic
Bine prietene... emailul meu este Aștept cu nerăbdare și vă mulțumesc anticipat... :)