Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Isuzu Rodeo 93

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #5893 prin manual-mecanic
Manual Isuzu Rodeo 93 Publicat de manual-mecanica
Am deja manualul care se află pe acest site, m-a ajutat, dar acum pentru instalarea capetelor, nu sunt același model, aș vrea să întreb dacă cineva dintre voi are manualul pentru modelul '93 și mi l-ar putea trimite, aș aprecia, emailul meu este silverfox_450athotmail.com :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #5895 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual Isuzu Rodeo 93
Poți fi puțin mai specific, pentru că am ratat...

Când vine vorba de montarea capetelor? Cum se numesc capetele? Dacă explici puțin mai mult, poate te pot ajuta.

Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #5958 prin manual-mecanic
Bună ziua, mă refer la corpul supapelor, care este partea imediat deasupra pistoanelor. Le-am strâns la 4 kg. Mă refer la arborele cu came. Acum nu-mi amintesc cum se demontează partea din față pentru că nu știu cum funcționează fuliile și pâlniile. Cu stimă :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #5962 prin manual-mecanic
Deci, ai o problemă cu strângerea șuruburilor chiulasei și a curelei de distribuție.

Trebuie să-mi spui tipul de motor pe care îl are Rodeo-ul, ca să-ți pot trimite o schemă a asamblării și distribuției.

Am nevoie și de adresa ta de e-mail, deoarece fișierul este destul de mare și, dacă îl postez aici, imaginea va fi foarte mică și abia vizibilă. Cu cele mai

bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #5967 prin manual-mecanic
Salut, uite, motorul este un V6 de 3,2 l și adresa mea de e-mail este și aș aprecia foarte mult informațiile, până curând.