Căutare MDM

Buletin

VW SENDA 94 1.6 AUDI ULEI FUMAT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5885 prin manual-mecanic
ULEI DE FUME VW SENDA 94 1.6 AUDI Publicat de manual-mecanica
HAI, AM O PROBLEMĂ CU MAȘINA ACEASTA, SCORTE ULEI, AM FĂCUT CHIULASA COMPLETĂ, ANSAMBLUL MOTOR NU ARE O UZURĂ SEMNABILĂ ÎN CÂT CU ACEST FUM, CILINDRII NU SUNT DECLANȘATI ȘI NU ATINGE METALELE, EȘAPAMENTUL ESTE PLIN CU ULEI ARS ANTERIOR, DAR NU SE EVACUĂ NICI PRIN GOMĂ, NICI PRIN RECUPERAREA BENZINII.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5898 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ULEI DE FUMAT VW SENDA 94 1.6 AUDI
Jocuri ale ghidajelor supapelor sau garnituri defecte ale tijelor supapelor, uleiul se infiltrează de sus prin tijele supapelor și în camerele de compresie. Umple totul cu carbon și pătează interiorul galeriei de admisie. DAR NU INTRĂ PRIN RESPIRAȚIE!! Ceea ce te scoate din minți până găsești defectul.

În orice caz, aceste garnituri se schimbă atunci când construiești chiulasa pentru a evita această problemă, la fel cum se planifică chiulasa, se testează la presiune pentru fisuri și se verifică jocurile tijelor supapelor din ghidaje... Pe scurt, sunt necesare lucrări de rectificare atunci când trebuie să remontezi o chiulasă, la fel ca atunci când demontezi pistoane. Normal este să montezi un set de segmenți de piston și rulmenți noi de bielă și principali, ceea ce nu implică o cheltuială uriașă, dar poate cauza o problemă foarte serioasă.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5909 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ULEI DE FUMAT VW SENDA 94 1.6 AUDI
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNSUL PROMPT, DAR CHIULASA A FOST REPARATĂ CU TEXT ACUM O SĂPTĂMÂNĂ, GHIDAJE, GARNITURI, SCAUNE ȘI PLATĂ, DAR ÎNCĂ SCORE FUM!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5913 prin manual-mecanic
Ai făcut blocul cilindrilor, vezi dacă pistoanele au joc axial, asta provoacă și fum, dacă vrei să scapi de dubii pune un ulei mai gros și un aditiv pentru a-l îngroșa și mai mult, dacă nu mai scoate fum ai probleme la segmenți sau la cilindrii motorului, important este când faci chiulasa să verifici cilindrii sau pistoanele, acum s-ar putea să ai un segment rupt, sau ceva de genul ăsta, spune-mi ce i-au mai făcut la motorul ăla, ca să știu unde să mă duc, salutări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5914 prin manual-mecanic
Ai făcut blocul cilindrilor, vezi dacă pistoanele au joc axial, asta provoacă și fum, dacă vrei să scapi de dubii pune un ulei mai gros și un aditiv pentru a-l îngroșa și mai mult, dacă nu mai scoate fum ai probleme la segmenți sau la cilindrii motorului, important este când faci chiulasa să verifici cilindrii sau pistoanele, acum s-ar putea să ai un segment rupt, sau ceva de genul ăsta, spune-mi ce i-au mai făcut la motorul ăla, ca să știu unde să mă duc, salutări