Căutare MDM

Buletin

Cum se stinge lumina T-BELT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5836 prin manual-mecanic
Cum se stinge lumina T-BELT Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, am un Toyota Hilux din 2003, benzină, motor 2.8, și este 4x4. Am schimbat cureaua, dar nu știu cum se stinge martorul. Scanerul meu nu face asta și sistemul său de operare nu îl recunoaște. Vă rog să mă ajutați, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5839 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se stinge lumina T-BELT
Kike, trebuie să demontăm panoul de bord. Trimite-mi adresa ta de e-mail și îți voi trimite o imagine detaliată despre cum funcționează, pentru că e foarte mic aici și abia se vede.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5843 prin manual-mecanic
Ok, megabeat_1, adresa mea de e-mail este Nu știu dacă toate au același sistem, dar acesta este un Toyota Hilux, diesel, motor 2.8, an 2003. Apreciez ajutorul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5851 prin manual-mecanic
Salut Kikemec, majoritatea acelor Toyota nu necesită demontarea bordului. Există un mic dop negru în fața bordului. Îl scoți și, cu o scobitoare mică, apeși butonul din spatele orificiului.