Căutare MDM

Buletin

Bujii umede la Tsuru GSII 95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5818 prin manual-mecanic
Bujii umede la Tsuru GSII 95 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, vă rog să mă ajutați, am un Tsuru GSII 95, motor 1.6 16 supape și o bujie se udă cu ulei dar nu electrodul ci camera unde intră bujia, așa că am probleme pentru că am o pană de curent deoarece din acest motiv firul bujiei nu face contact bun și mașina smucește, nu am nicio idee ce ar putea fi sau de ce s-a întâmplat asta! Sper că cineva îmi poate spune ce se întâmplă.

Mulțumesc :huh:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5819 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Bujii îmbibate cu ulei la Tsuru GSII 95
Explică-te puțin mai bine, dacă e în interior e una, dacă e în exterior e alta, dacă e în exterior, ceea ce cred eu, ar putea fi etanșarea capacului supapelor care pierde ulei, dacă e în interior ar putea fi mai multe lucruri, de la un ghid de supapă până la un segment rupt, totul depinde de defect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5826 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Bujii îmbibate cu ulei la Tsuru GSII 95
Nu este intern deoarece electrodul este uscat, ceea ce este umed este partea ceramică, unde cablurile distribuitorului sunt conectate la bujie. Nu știu dacă există vreo garnitură în interiorul capacului care să împiedice pătrunderea uleiului în bujii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5844 prin manual-mecanic
Bună seara, vezi dacă ceea ce este înfundat cu ulei este cablul, îmi imaginez că cablurile bujiilor tale merg cu o țeavă, adică intră printr-un canal de sus spre interiorul unui tunel care merge vertical, nu? Dacă este cazul, capacul supapelor are garnitura normală plus 4 inele de gamă care etanșează acest canal, când se ard în timp uleiul trece spre cabluri, cumpără garnitura capacului supapelor, vine cu forma și în interior are inelele și gata, etanșează-o cu un mic ciclon ca să te asiguri 100% că nu va curge.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5891 prin manual-mecanic
Susțin răspunsul lui kikemec, în linia Peugeot a existat un model, 504, care are un sistem similar!!! Schimbă garnitura și garniturile superioare (inelele) și când o montezi la loc, pune o garnitură de etanșare pe chiulasă, pune garnitura și pune garnitura de etanșare deasupra, apoi montează chiulasa și strânge-o, iar în câteva zile, strânge-o din nou la chiulasă, dacă nu o strângi din nou, s-ar putea să curgă din nou!!
Mult succes, și spune-ne ce s-a întâmplat!