Căutare MDM

Buletin

Probleme cu cutia de viteze la un Ford Focus din 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5726 prin manual-mecanic
Am un Ford Focus din 2000, cutie manuală, și când schimb vitezele, din neutru în prima și din a doua în a treia, se aude un zgomot foarte, foarte puternic, ca niște viteze blocate. Când schimb în altă treaptă, nu scoate niciun sunet. L-am dus la trei mecanici diferiți, și mi-au spus diverse motive și probleme de care nu sunt prea convins. Ei vorbesc despre ambreiaj, alții despre segmenții de sincronizare uzați etc., etc. Vă rog, cineva să mă lumineze. Pa :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5729 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu cutia de viteze la un Ford Focus din 2000
Primul lucru la care trebuie să te uiți este dacă are valvulină, dacă ai dus-o la trei mecanici presupun că s-au uitat, s-ar putea să fie și ambreiajul nu e bun, vezi dacă e prea slăbit cablul ambreiajului sau dacă maneta rulmentului axial ajunge la capăt, dacă inelele sincronizate sunt uzate încearcă să scoți dopul de golire de la cutia de viteze, are un magnet și dacă găsești așchii metalice... știi, semn rău, oricum cel mai ieftin lucru dacă problema e la cutia de viteze e să mergi la o fier vechi și să vezi de ce s-ar fi putut strica a ta, oricum sper că te ajută cumva, salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5738 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu cutia de viteze la un Ford Focus din 2000
Încearcă să adaugi miraculosul schimbător de viteze SLICK50 la cutia de viteze.