Căutare MDM

Buletin

Am un Peugeot 106 1.1 benzină în 2 cilindri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5725 prin manual-mecanic
Am Peugeot 106 1.1 benzină în 2 cilindri. Publicat de manual-mecanica.
Am alimentat motorul Peugeot 106 cu motor pe benzină de 1,1 litri și primesc energie doar la doi cilindri. Bobina de aprindere nu primește energie nici la doi, nici la primul, nici la al patrulea. Știe cineva ceva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5737 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am Peugeot 106 1.1 benzină în 2 cilindri
Bună ziua, dacă ești 100% sigur că nu ajunge nicio scânteie la doi cilindri, în mod clar ai deteriorat bobina de aprindere pentru cei doi.
Când realimentezi un motor, trebuie să acoperi bobina de aprindere, precum și ECU-ul și alte dispozitive electrice sau electronice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5772 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am Peugeot 106 1.1 benzină în 2 cilindri
Mai întâi verifică ce tip de bobină ai, cred că Peugeotele folosesc doar una lungă pentru toți cilindrii, dacă are o bobină de tip dis ai ars-o pe bobina 2, care este cea care trimite semnalele 2 și 4, acum dacă are doar una verifică senzorul, există vehicule care au doi senzori, unul pentru 1 și 4 și altul pentru 2 și 3, sunt foarte rare, dar este, de asemenea, rar ca Peugeotul tău să aibă o bobină de tip dis, acum dacă vrei, dă-mi datele Peugeotului tău ce tip de bobină folosește și voi vedea ce este sau ce ar putea fi, pentru că fără asta nu știu, când are o singură bobină toți cilindrii rămân fără curent, verifică asta și spune-mi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5780 prin manual-mecanic
BUNĂ, VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR. ÎN FINAL, ÎNTR-ADEVĂR, BOBINA (DELCO) A FOST DEFECTĂ. AM SCHIMBAT-O CU ALTĂ ȘI ACUM FUNCȚIONEAZĂ CORECT. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI.