Căutare MDM

Buletin

Schimbare bec far dreapta Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5701 prin manual-mecanic
Salut, unul dintre becurile de la farul meu dreapta s-a ars și aș vrea să-l înlocuiesc singur, dar nu știu cum. Poate cineva să-mi dea un indiciu?

Mulțumesc. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5702 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea becului farului dreapta la un Peugeot 206
Farul are dopuri rotunde, negre, din cauciuc, în spate, cu diametrul de aproximativ 7 centimetri. Când întinzi mâna în spatele lor, vei atinge mufele, iar trăgându-le înapoi vei descoperi carcasele becurilor.

Becurile sunt ținute în socluri de fire elastice. Va trebui să împingi firul spre interior (spre sticla farului) și într-o parte pentru a-l elibera din clema de fixare. De asemenea, va trebui să scoți terminalul care alimentează becul; se fixează pur și simplu, dar va fi oarecum rigid.

Este important SĂ NU ATINGI BECURILE DE STICLĂ CU DEGETELE. Dacă faci asta, curăță-le cu o cârpă și alcool sau apă cu săpun. La temperatura la care este încălzit becul de sticlă, ureea din transpirație reacționează și aburește becul și parabola farului, reducând astfel luminozitatea opticii.

Nu am găsit nicio imagine de postat în acest subiect pentru a-ți ușura sarcina. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5712 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea becului farului dreapta la un Peugeot 206
Bună irisa, cum spune megabeat_1, capacul din spate se scoate fără prea multă dificultate, trebuie doar să îl ridici, privind de sus are o aripioară în centru care este ca o încuietoare, este greu de scos dar iese în partea de jos are două ghidaje, acest aranjament depinde puțin de an pentru că, așa cum spune megabeat_1 există unul care este rotund și înșurubat, apoi scoți conectorul electric trebuie doar să-l tragi înapoi, apoi muți firele de prindere în funcție de model sunt împinse în jos și într-o parte, sau ambele împreună spre centru nu îți va fi greu să-ți dai seama cum să o faci, scoți becul sau becul cum îl numești tu și schimbă-l, ai grijă deoarece becul se potrivește doar într-o singură poziție are un fel de ghidaj plat pe una dintre laturi baza este rotundă așa că îl vei identifica ușor, ai grijă să nu atingi lampa mai ales vârful deoarece devin opace, de fapt becul pe care îl folosești este H7, 12 volți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5728 prin manual-mecanic
Bună ziua,
mulțumesc pentru răspunsuri.
Nu le citisem până acum.
Nu am riscat și am dus mașina ieri la Norauto. Mi-era teamă să o ating fără să știu...
Cu stimă.