Căutare MDM

Buletin

Ventilator Opel Vectra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5696 prin manual-mecanic
Ventilator Opel Vectra Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu ventilatorul mașinii Vectra. Când se aburește parbrizul, rotesc butonul ventilatorului, dar nu face nimic. Sper că cineva mă poate ajuta să rezolv asta. Salut tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5706 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ventilator Opel Vectra
Trebuie să-mi spui anul de fabricație al Vectrei, sau cel puțin dacă este A, B, C sau D.

Consola centrală se demontează într-un fel sau altul, în funcție de anul mașinii. Primul lucru este să verifici siguranțele din habitaclul mașinii pentru a te asigura că nu este arsă vreuna. Folosind manualul de instrucțiuni, care detaliază funcțiile și capacitățile fiecărei siguranțe, va trebui să identifici siguranța din cutie. Dacă este în regulă, atunci este timpul să demontezi consola centrală și să vezi ce este în neregulă cu selectorul.

În mod normal, când se rupe selectorul, funcționează doar viteza maximă, dar alteori nu mai funcționează și asta e tot.

Dacă trebuie să demontezi consola, anunță-mă și include și anul mașinii ca să te pot îndruma, bine?

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5721 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ventilator Opel Vectra
Este un Opel Vectra 1.6 s din 1991. Am încercat să scot clapeta de accelerație, dar nu am reușit. Siguranțele par să fie în regulă.