Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la stopurile spate de la Kia Picanto

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5694 prin manual-mecanic
Defecțiune la stopul spate la Kia Picanto Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am următoarea problemă: Acum o lună, am observat că stopurile de frână spate ale mașinii mele nu se aprindeau. Am verificat siguranța și becurile. Mi-au spus că ar putea fi comutatorul pedalei de frână. Cum pot verifica dacă este bună sau nu? Aștept cu nerăbdare comentariile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5698 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune la stopul spate Kia Picanto
Salut Josnene, într-adevăr ai probleme cu comutatorul pedalei de frână, pentru că acela este cel care controlează luminile, nu știu despre ce mașină vorbești, mă refer la marca sau modelul, dar în general îl poți scoate ușor, are doar două sau trei șuruburi, uneori pot fi piulițe și au un fir fix, ei bine, acesta este un buton cu acționare prin apăsare, dar ar fi util să pui testerul unde sunt conexiunile în funcția de măsurare a continuității sau cu fluierul, cum vrei tu, apasă butonul și ar trebui să-ți arate, dacă nu ai un tester poți face cu o lampă de testare, conectează cablurile și vezi dacă se aprinde martorul, asta e tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5705 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune la stopul spate Kia Picanto
Și poți face și un test foarte simplu: conectează firele cu contactul pus și uită-te în spate.

E posibil ca întrerupătorul să fie pur și simplu apăsat sau să aibă o clemă metalică care îl ține în poziție. Vei vedea asta dacă îți bagi capul în pedalierul mașinii. Folosește o lanternă sau fă-o afară, la soare, pentru că nu prea vezi nimic sub volan.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5759 prin manual-mecanic
Ok, vă mulțumesc foarte mult pentru informații. O să le testez și voi comenta mai târziu. Acum, dacă vreunul dintre voi știe pe cineva care are manualul de service pentru Kia Picanto, aș aprecia foarte mult. Aștept cu nerăbdare comentariile voastre. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5824 prin manual-mecanic
Atenție dacă întrerupătorul are două sau patru fire