Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU RADIOUL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5731 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMĂ CU RADIOUL
Problema este în instalație, se introduce zgomot în semnalul care ajunge la amplificatoare (etaje). Unele dintre cablurile echipamentelor trebuie să primească frecvențele de la un cablu de tensiune principală de la comenzile de lumini ale mașinii. Verificați din nou instalația. Rețineți că cablul de alimentare trebuie trecut pe partea bateriei mașinii, iar cablul de semnal (RCA) pe partea opusă pentru a evita zgomotul.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5782 prin manual-mecanic
Salut, bună dimineața. Ei bine, problema e rezolvată. Am fost la magazin și am cerut un dispozitiv anti-interferențe pentru radio. E un aparat mic cu 3 fire. Tipul de la magazin mi-a explicat cum se montează. L-am montat și totul a mers perfect. Mi-a spus că radioul are unul încorporat, dar că ar fi posibil să instalez unul afară fără nicio problemă, pentru că dacă duc radioul la reparat m-ar costa o avere. Aparatul m-a costat 24 de lei, asta a fost și am vrut să le mulțumesc tuturor pentru ajutor și totul a mers bine. Ei bine, salutări și sărbători fericite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni - Acum 16 ani și 8 luni #5783 prin manual-mecanic
Cu plăcere, pentru asta suntem aici!! Salutări
Ultima editare: acum 16 ani și 8 luni de către .