Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU RADIOUL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5687 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ RADIO Publicat de manual-mecanica
Am un stereo format dintr-o rampă cu 2 frecvențe medii și un subwoofer, toate Blaupunk, ei bine, pun sistemul doar sâmbăta pentru petreceri cu băutură și așa că mă tot chinui să-l scot și să-l pun la loc, dar ieri m-am hotărât să-l pun la loc și nu funcționează bine și problema este că prin difuzoarele mașinii când rampa este activată, adică atunci când sistemul funcționează, de exemplu dacă pun semnalizatoarele prin difuzoare pot auzi semnalizatoarele și dacă apăs pe controlul luminilor tot sună ca interferențe, ei bine, întrebarea mea este dacă este de la radio sau de la rampa de alimentare pentru că instalația a fost verificată 100%.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5691 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMĂ CU RADIOUL
Salut Minabo, adevărul este că aceste tipuri de probleme sunt legate doar de instalare și nu de echipament, indiferent de câte boxe, amplificatoare, subbuffere, subwoofere și orice altceva vrei să pui în el. Problema este că echipamentul amplifică toate undele care ajung la el. Acum, poți să-i schimbi poziția și ar trebui să funcționeze sau să-l izolezi puțin. De asemenea, vând dispozitive care previn aceste probleme, dar nu este vorba de echipamentul în sine, ci de instalație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5692 prin manual-mecanic
Salut, cred că ai o problemă cu paraziții. Un filtru antiparaziți ar trebui să o rezolve, sau cel puțin așa am înțeles, pentru că nu sunt foarte priceput în domeniu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5697 prin manual-mecanic
Kikemec: Instalația a fost inspectată temeinic, dar ai perfectă dreptate. Ceva nu e în regulă. O să verific din nou.
O să caut un mânz antiparazitar și o să încerc dacă e și de acolo.
Vă mulțumesc amândurora foarte mult pentru ajutor. Vă voi ține la curent și vă voi anunța ce are. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5730 prin manual-mecanic
Problema este în instalație, se introduce zgomot în semnalul care ajunge la amplificatoare (etaje). Unele dintre cablurile echipamentelor trebuie să primească frecvențele de la un cablu de tensiune principală de la comenzile de lumini ale mașinii. Verificați din nou instalația. Rețineți că cablul de alimentare trebuie trecut pe partea bateriei mașinii, iar cablul de semnal (RCA) pe partea opusă pentru a evita zgomotul.:)