Căutare MDM

Buletin

Scurgere de încălzire la Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7448 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Scurgere de încălzire Peugeot 206
Salut, am exact aceeași problemă, dar mă costă o avere să înlocuiesc radiatorul.
Ai reușit să rezolvi asta în alt mod?

Poate identificând ruptura din conducte sau tuburi și lipind sau ceva de genul ăsta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7467 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Scurgere de încălzire Peugeot 206
Uită-te dacă este în racordurile încălzitorului și tuburile care merg la paravanul de protecție, acest racord este la înălțimea pedalelor (frână, accelerație, ambreiaj) acestea au garnituri rotunde de cauciuc care sunt înlocuibile.
dacă este prea mult deranj pentru tine, în afara părții motorului, partea șoferului, pe paravanul de protecție, vei vedea cele două furtunuri de încălzire, deconectează-le și unește-le cu un tub, cred că măsura este 5/8, cu asta problema s-a terminat, dar nu vei avea încălzire aici în Cancun, este foarte rar ca cineva să repare sau să schimbe încălzitorul, este un sona tropical, în afară de faptul că sunt scumpe.

Nu-ți creează probleme, în afară de faptul că sunt ieftine, și în 20 de minute ai deja anulat încălzirea. Acum dacă ești într-o zonă unde se face frig pentru o perioadă, atunci nu există nicio modalitate de a plăti.

Acum revenind la început, am menționat cele 2 garnituri de cauciuc din racorduri, asta ar trebui făcut de cineva cu experiență pentru că este puțin complicat; Cealaltă problemă este că încălzitorul este crăpat sau spart, deci trebuie schimbat, nu există altă cale. Sper că te-am fost de ajutor.:woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.