Căutare MDM

Buletin

Golirea lichidului de răcire la un Citroën Picasso

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5616 prin manual-mecanic
Drenaj lichid de răcire Citroen Picasso Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să știu dacă cineva îmi poate spune cum se golește lichidul de răcire de la un Picasso HDi 2.0 din 2004. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5619 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Golirea lichidului de răcire Citroen Picasso
Salut, nu știu exact cum se face la Picasso, dar în general radiatorul are un purjator, care este un fel de fluture negru în partea de jos. Dacă acest purjator nu există, ca în cazul unor Peugeot-uri, trebuie doar să scoți furtunul inferior al radiatorului și lichidul va curge de la sine. Nu este complicat, dar ar fi util să ai un caiman la îndemână.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni - Acum 16 ani și 10 luni #5635 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Golirea lichidului de răcire Citroen Picasso
Ok, mulțumesc mult, Kikemec. Asta nu are robinet de scurgere. O voi face cum spui tu. Cu stimă.
Ultima editare: acum 16 ani și 10 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5686 prin manual-mecanic
Salut tuturor, când goliți lichidul de răcire, fie prin purjător, fie prin furtunul inferior, setați încălzirea la maxim, astfel încât și radiatorul de încălzire să se scurgă și să nu existe bule de aer. Mult succes.