Căutare MDM

Buletin

zgomot în evacuare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5589 prin manual-mecanic
Zgomot în evacuare Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o mică problemă, am un Daewoo Lanos 1.3 și aș vrea să-mi facă puțin zgomot evacuarea, nu vreau să o schimb, deoarece cea pe care o are e mișto, și nu vreau să fie un sunet foarte puternic, ci mai degrabă, acel sunet răgușit care ne place atât de mult și care nu ne deranjează, mi-au spus că golind puțin toba spate fac puțin zgomot, dar nu știu dacă asta va trece de ITV, mă poate ajuta cineva care se pricepe la subiect? Vă rog, sunt puțin pierdut, mulțumesc, toate părerile sunt valabile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5600 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Zgomot de evacuare
Salut Canario DJ, uite, niciodată nu e o idee bună să te joci cu catalizatoarele. Acestea sunt făcute din ceramică pe interior și apoi nu trec inspecțiile tehnice. Totuși, pe piață se vând terminații de evacuare (GURI URGĂTOARE). Există unele care se înșurubează pur și simplu pe terminația de evacuare și poți regla zgomotul doar rotindu-le, ca să fie mai tare sau mai răgușit. Asta e cea mai bună soluție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5610 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Kikemec. Voi întreba la un magazin specializat. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5733 prin manual-mecanic
Nu te sfătuiesc să pui genul ăsta de accesorii la acestea, restricționezi fluxul de gaze de eșapament și pierzi accelerație. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să pui o tobă sport la asta, nu atingi convertorul catalitic și îmbunătățești sunetul la unul mai sportiv, dar nu scandalos :happy:happy: