Căutare MDM

Buletin

Schimbarea plăcuțelor de frână spate la Ibiza, '98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5504 prin manual-mecanic
Am avut o mică problemă încercând să schimb plăcuțele de frână spate la Ibiza mea din 1998. Când am încercat să împing pistonul înapoi pentru a se potrivi cu plăcuțele, nu am reușit. Se poate ca filetul să fie blocat?
Mulțumesc foarte mult. De ce scule am nevoie dacă este cazul? Mulțumesc încă o dată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5505 prin manual-mecanic
Salut John, vând un kit pentru asta, dar oricum, verifică dacă pistonul are o modalitate de a introduce o cheie Allen în centrul chiulasei. Dacă da, rotește pistonul și împinge în același timp. Folosește o șurubelniță sau orice altceva vezi. Dacă nu, introduce o șurubelniță MARE între plăcuță și disc și trage-l în sus. Se mișcă încet și este rigid. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5508 prin manual-mecanic
Salut, adevărul este că nu am văzut nicio fantă pentru cheie Allen în centrul pistonului. Am încercat să o scot cu o șurubelniță și... nimic. Nu am reușit să o bag la loc. Sincer, nu știu ce să fac. Am scos capacul de la recipientul cu lichid de frână pentru a ridica puțin nivelul și tot nimic. Nu știu...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5514 prin manual-mecanic
Încearcă să slăbești șurubul cu cap striat și să-l ridici, s-ar putea să ai furtunul înfundat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5522 prin manual-mecanic
Salut Joohn, uite, cea mai bună modalitate de a ști este să te uiți la cilindru, dacă are acea concavitate a cilindrilor obișnuiți care merge spre interior, este doar prins pere, dacă este plat și are un fel de cruce atunci este filetat, cum au Masda 323 și alte modele sau precum Subaruz Loyale, dacă acesta este cazul te poți ajuta cu o bormașină și un ciocan și să-l rotești prin lovituri sau cu o cheie cu coroană destul de mare, dacă cilindrul este normal, trebuie doar să-l scufunzi cu o bancă sau orice ai la îndemână, ca să nu te mai lupți cu etrierele am cumpărat o clemă C, care este cea pe care o folosesc dulgherii pentru a ține lemnul de mese, aici în Chile m-a costat 2500 de pesos chilieni, în jur de 4 dolari, economisește mult și nu trebuie să folosești forța sau să-ți rupi degetele, încearcă, nu ai nimic de pierdut.