Dragă Megabeat_1;
Părerea ta este foarte valoroasă, cred că este așa cum o vezi.
Îți spun că astăzi am demontat cealaltă parte din față și discul este intact, dar plăcuța ajunge deja la fier. De fapt, la intrarea în plăcuță, materialul este crăpat și se sfărâmă. Asta înseamnă că după încă 5 km de condus și celălalt disc ar fi și el deteriorat. La aceasta, putem comenta că lucrurile nu stau atât de rău în ceea ce privește frânarea neuniformă. Ei bine, trebuie să fie concluzia la care ajungi; pistonul sigur revine puțin mai încet decât poate ridica temperatura și nu se observă. Voi verifica asta și, dintre discurile pe care le am, le voi alege pe cele mai bune, le voi rectifica și voi pune plăcuțe noi.
Dacă ai vreun sfat despre cum să verific glisoarele etrierului, care sunt ușor blocate, ar fi binevenit.
Pe de altă parte, îți mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l oferi, deoarece noi, mecanicii, suntem mereu pe cont propriu în această privință. Și este nevoie întotdeauna de un partener pentru a discuta și analiza cazurile și surprizele care apar întotdeauna la demontare.
O îmbrățișare și mulțumiri tuturor
, CA3SNX.