Căutare MDM

Buletin

Injecție Volkswagen 1.6 2004 Marelli

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5455 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Injecție Marelli Volkswagen 1.6 2004
ÎMI PARE RĂU, MĂ GÂNDEAM DACĂ NU AR PUTEA FI SENZORUL MAF, SENZORUL DE DEBIT DE AER, DAR NU ȘTIU UNDE ESTE ÎN MAȘINĂ ACEASTĂ ȘI NU VREAU SĂ IAU MAI MULTE BANI DE LA MINE..., DACĂ ȘTIE CINEVA, ROG SĂ MĂ LOCALIZEZE!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5473 prin manual-mecanic
Mașina ta nu are senzor de debit de aer. Are un senzor de presiune în galeria de admisie (MAP). Este o cutie neagră mică cu două șuruburi și un conector care se află pe galeria de admisie. Trebuie să verifici sonda lambda sau senzorul de oxigen, precum și supapa de ralanti. Trebuie să folosești un scaner pentru a verifica tensiunea citită de computer, deoarece există un releu care furnizează această tensiune și se poate defecta brusc, producând variații ale turației de ralanti. Un alt senzor care se defectează adesea este senzorul de temperatură a apei, dar pentru a-l verifica, ai nevoie de un scaner.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5486 prin manual-mecanic
Domnilor, să vă spun, problema era la senzorul corpului clapetei de accelerație, pe care computerul îl gestionează pentru deschiderea și închiderea mersului în gol. Acesta nu se mai poate repara și a fost înlocuit, problema fiind rezolvată. Cât despre aprinderea inversă, distribuitorul avea scurgeri. Are o fereastră mai mare decât celelalte 3 și marchează cilindrul #1. Asta face ca motorul să fie reglat de computer. S-a reparat, problema fiind rezolvată.
Aceste mașini cu injecție multipunct sunt de proastă calitate, carburator mai bun și distribuție electronică convențională.
VĂ MULȚUMESC TUTUROR PENTRU INTERESUL ȘI PENTRU CĂ AȚI ÎNCERCAT SĂ MĂ AJUTĂȚI. O VÂND ȘI CUMPĂR UN FLOR DE CHEVY SS 250 DIN 1978! HAHAHAHAHA