Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5326 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Am un Ducato 2.5 cu o scurgere de lichid hidraulic. Pompa nu are curea; din câte am văzut, este conectată la motor. Acum întreb? Este posibil să se creeze un circuit închis pentru lichidul hidraulic care merge de la pompă la cremalieră (adică să se anuleze cremaliera prin îmbinarea furtunurilor cu o țeavă care permite fluidului hidraulic să circule de la pompă la pompă în sine). Se poate face asta? Ideea este să caut un „mecanic hidraulic bun” pe distanță mai mare, adică să aibă o rază de mișcare mai mare, fără ca pompa să rămână fără lichid hidraulic. Vă rog, aștept ajutorul vreunui membru al forumului. Mulțumesc.:( Ajutor!
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5356 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Bine, am șters acest subiect pentru că ai deja unul deschis cu același subiect, așa că după răspunsul meu îl voi închide și te rog să postezi în primul subiect pe care l-ai postat (atâta timp cât vorbim despre aceeași defecțiune).

Mulțumesc.

P.S. Da, poți ocoli pompa de servodirecție, astfel încât lichidul să treacă de la pompă la rezervor și de la rezervor la pompă. Trebuie doar să conectezi cele două furtunuri: cel care vine de la rezervor și cel care vine de la pompă la direcție. Acesta din urmă este un furtun de înaltă presiune; deconectează-l de la cremalieră și redirecționează-l către rezervor. În acest fel, poți conduce fără să arzi pompa hidraulică.

Cu cele mai bune gânduri.
Subiectul a fost închis.