Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5289 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Bună! Am un Fiat Ducato care pierde lichid hidraulic prin cremalieră (nu reține lichidul pe care îl adaug din cauza scurgerii mari). Am fost sfătuit să nu-l mut (să-l duc la mecanic) cu pompa hidraulică goală. Este adevărat că nu o pot muta? Dacă da, ce pot face? Îmi puteți oferi un manual pentru pompa hidraulică sau îmi puteți da ajutor sau o idee? Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să citiți această întrebare :) și aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5298 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Ideal ar fi să nu o mutați, deoarece utilizarea pompei fără lichid provoacă uzura interiorului pompei. Dacă drumul nu este prea lung, o puteți muta. Verificați dacă are o curea externă; o puteți scoate și muta fără curea, atâta timp cât cureaua activează doar pompa hidraulică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni - Acum 16 ani și 9 luni #5319 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
MESAJ SCRIS INIȚIAL DE ROBERTO ARTEMIO.
Mulțumesc, Pacchin, pentru răspuns. Pompa nu are curea; din câte am văzut, este conectată la motor. Acum întrebarea mea este: Este posibil să se creeze un circuit închis pentru fluidul hidraulic care merge de la pompă la cremalieră (adică să se anuleze cremaliera prin îmbinarea furtunurilor cu o țeavă care permite fluidului hidraulic să circule de la pompă la pompă). Se poate face acest lucru? Ideea este să cauți un „mecanic hidraulic bun” sau să ai o rază de mișcare mai mare, fără ca pompa să rămână fără fluid hidraulic. Aștept răspunsul tău sau al altcuiva de pe forum. Mulțumesc.
Ultima editare: acum 16 ani și 9 luni de către .