Căutare MDM

Buletin

aer condiționat cu două zone Fiat Stilo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5163 prin manual-mecanic
Aerul meu condiționat nu funcționează. Funcționează doar pe partea pasagerului. Pe partea șoferului suflă doar aer rece. Poate cineva să-mi spună ce ar putea fi? Și eu aud constant un motor mic. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5195 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Aer condiționat cu două zone Fiat Stilo
În mod normal, acest sistem se poate face cu diagnosticare electronică, dar ar putea fi mai multe lucruri: motorul pas cu pas al aerului condiționat care reglează deschiderea conductelor de aer este defect, ceva a intrat în sistem și a blocat o componentă, ar putea fi un senzor de temperatură care dă o citire eronată, curățați-le cu aspiratorul puțin câte puțin, verificați aceste lucruri și spuneți-mi, puteți întreba clientul care a fost ultimul lucru pe care l-a făcut la mașină și așa vă puteți face o idee.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #26938 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Aer condiționat cu două zone Fiat Stilo
Am avut aceeași problemă pe partea șoferului, nu ieșea aer cald, doar aer rece, pe partea pasagerului totul funcționa bine și mi s-a părut puțin ciudat, un motoraș mic dedesubt am găsit motorul crăpat care deschide sifonul de aer cald la aer rece și marșarierul este situat pe partea șoferului trebuie să scoți capacul din dreapta și să te uiți în sus și acolo este primul motoraș mic pe care îl vezi deasupra lui poți vedea alte 2 motorașe mici care au roți cu dinți albi apoi este primul de dedesubt îl scoți cu o cheie tubulară de 5,5 puțin murdară la scos dar iese și poți vedea o manetă albă poți mișca maneta cu mâna și vei vedea că intră aer cald. MULT NOROC și sper că te-am ajutat? am pus niște fotografii cu motorașul crăpat