Căutare MDM

Buletin

Problemă cu kilometrajul Twingo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5008 prin manual-mecanic
Problemă cu kilometrajul Twingo Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor,
mă puteți ajuta, vă rog? Am o problemă cu
kilometrajul lui Twingo. Funcționează aleatoriu (pot face 6 km, sau 500 de metri, apoi se oprește la zero și începe să funcționeze din nou oricând dorește).
Aș vrea să știu cum funcționează și unde se poate repara, deoarece am citit manualul de service de mai multe ori și nu am găsit nimic despre asta.
Credeți că este ușor de reparat sau ar fi mai bine să-l duc la un service?
Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5012 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu kilometrajul lui Twingo
Salut, am avut aceeași defecțiune și am reușit să o repar foarte ușor. Era într-o lagună, dar îmi imaginez că este aceeași problemă. Poate fi necesar să înlocuiești senzorul de viteză montat pe cutia de viteze. Manualul de service 8, pagina 17, descrie senzorul. Cred că prețul este în jur de 35 €, iar reparația durează 5 minute. Nu știu cum se montează pe Twingo. Îmi imaginez că are doar două șuruburi pe Laguna și are doar un știft. Pentru a afla unde se află, poți consulta manualul 2 la pagina 22. Trebuie doar să scoți conectorul cu trei fire și să tragi senzorul în sus. Mai întâi, verifică dacă are șuruburi, un știft sau nimic.

Sper că te ajută. Cu
cele mai bune gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.