Căutare MDM

Buletin

problemă cu luminile 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4846 prin manual-mecanic
Problemă cu luminile 206 Postat de manual-mecanica
Salut tuturor.
Sunt nou pe aici și nu sunt sigur dacă acesta este locul potrivit pentru această postare...
Chestia e că nu am experiență mecanică și trebuie să schimb luminile de poziție și faza scurtă la un 206. Poate cineva să-mi explice cum se face? Pentru că mă învârt în cerc și, înainte să stric ceva, aș prefera să întreb.

Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4849 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu luminile 206
Foarte bine, și eu sunt nou.
În principiu, când schimbi becurile la majoritatea farurilor, depinde dacă e vorba de H7, H4 etc., deci pinii sunt diferiți. Îți arăt o fotografie pe care am găsit-o. În principiu, chestia „normală” sunt doi pini în partea de sus pe care trebuie pur și simplu să îi strângi pentru a-i deschide și a scoate becul, dar există mai multe moduri de a-i închide. Încearcă să folosești o lanternă ca să vezi clar; nu ai cum să-l ratezi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4853 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu luminile 206
Bună! Mulțumesc foarte mult pentru răspunsul rapid.
Voi încerca și voi vedea cum merge. Nu ar trebui să fie așa complicat, nu? Hehe,
cu cele mai bune gânduri!