Căutare MDM

Buletin

zgomot de ambreiaj în neon 00

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 săptămâni #4801 prin manual-mecanic
Zgomot de ambreiaj în Neon 00 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor,
am o problemă cu un Neon din 2000se (standard), care face un zgomot ciudat în cutie de viteze ca un blender, iar când apăs pedala de ambreiaj, se oprește. După un timp, se oprește din a o face, dar din când în când, o face din nou, și doar apăsând și ținând apăsată pedala de ambreiaj, zgomotul nu se mai aude.

Sper că m-am explicat bine
și sper și eu în ajutorul vostru, vă rog.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 săptămâni #4820 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: zgomot ambreiaj la Neon 00
Rulmentul de eliberare al ambreiajului este pe cale să se dezintegreze din cauza uzurii.

Reparația implică dezasamblarea cutiei de viteze a vehiculului și, odată separată de motor, accesarea ambreiajului și înlocuirea acestuia cu unul nou.

Există kituri de reparație constând dintr-un disc de ambreiaj, butuc și rulment de eliberare. Rareori este recomandabil să înlocuiți doar o piesă a ansamblului și să le lăsați pe cele vechi la locul lor.

Kitul de ambreiaj nu este scump, dar costurile manoperei sunt și mai mari, deoarece demontarea cutiei de viteze necesită câteva ore de muncă.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.