Căutare MDM

Buletin

Lampă de marșarier Renault 19

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4710 prin manual-mecanic
Lampă de mers înapoi Renault 19 Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu unde se cuplează marșarierul la Renault 19 pentru a aprinde lumina de marșarier, deoarece acestea nu se aprind. Am verificat siguranțele și sunt în regulă, și becul este în regulă. Curentul ajunge la siguranțe, dar nu și la soclul becului. Nu cred că este un fir tăiat. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4719 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lampă de marșarier Renault 19
Salut, uită-te în partea stângă a cutiei. Ai un bec. Deconectează-l și conectează-l la o punte. Ar trebui să se aprindă lumina. Dacă nu, ai o problemă cu cablurile. Dacă se aprinde, e becul. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4749 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lampă de marșarier Renault 19
Contactorul, așa cum spune pe bună dreptate colegul meu, ESTE ÎN CUTIA DE VITEZE. În primul rând, poziția exactă este de obicei pe partea din față sau de sus a cutiei de viteze. Acest contactor are un conector cu două fire, care, dacă le conectezi cu contactul pus, aprinde luminile de marșarier.

Contactorul este înfiletat în cutia de viteze, iar pentru a-l scoate, pur și simplu deconectează cablurile și slăbește-l. NOTĂ: Este posibil să iasă ulei din cutia de viteze. În funcție de locul în care se află senzorul în cutia de viteze, este posibil să fie nevoie să înlocuiești o parte din ulei, dar nu este grav sau dificil.

Cu stimă.