Căutare MDM

Buletin

Braț de direcție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni - Acum 17 ani și 3 săptămâni #4689 prin manual-mecanic
Braț de direcție Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o mică problemă cu brațul de direcție care iese din cutie. Acesta este cel care acționează roțile. În fotografie (nu a mea), am marcat ce nu pot desprinde în niciun fel. Am încercat să folosesc o bară de cuie și un ciocan pentru a-l scoate, dar nu se desprinde. Ultimul lucru la care mă pot gândi este să încălzesc piesa cu o torță de instalator. Știe cineva dacă acest lucru ar putea cauza probleme? A mai întâlnit cineva așa ceva? Există alte soluții?

Mulțumesc și salutări tuturor.
Ultima editare: acum 17 ani și 3 săptămâni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4695 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Braț de direcție
Dacă îl încălzești poți deteriora garnitura de etanșare. Dacă este hidraulic, dacă este mecanic, fă-o cu atenție pentru că poți deteriora arborele. Sau du-l la un strungar și roagă-l să-l scoată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4703 prin manual-mecanic
Pe lângă cele menționate mai sus, atunci când încălzești un metal, acesta își pierde caracteristicile fizice. Este probabil ca o piesă să se rupă ulterior, iar dacă este vorba de o coloană de direcție, vă puteți imagina consecințele. Dacă în cele din urmă nu puteți scoate piesa, și nici măcar un atelier nu o poate face, cel mai bine este să înlocuiți complet piesa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4716 prin manual-mecanic
Ei bine, după multă gândire și încercare de aproape orice pentru a desface chestia asta, pot spune că modul corect este cu un ciocan bun. Trebuie să-l lovești în jurul brațului ca să se desprindă. Ieși și un extractor, dar nimeni nu te poate scuti de a folosi un ciocan.

Cu cele mai bune urări și mulțumesc.