Căutare MDM

Buletin

Supape pentru motorul 318

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 3 săptămâni #54451 prin manual-mecanic
Supape pentru motorul 318 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor.
Am întrebat despre supapele pentru motorul 318 pe care îl repar și mi-au spus că vin în diferite dimensiuni: +3, +5, +15 etc.
Și am fost șocat. Este prima dată când aud asta. Mă poate ajuta cineva să-mi dau seama unde este acea dimensiune sau la ce se referă?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 2 ani și 2 săptămâni - Acum 2 ani și 2 săptămâni #54452 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema Supapelor pentru motorul 318
Supapele motorului 318 pot avea măsurători diferite care indică o supradimensionare a supapei, adică creșterea diametrului chiulasei pentru a compensa uzura scaunului supapei. Pentru a găsi dimensiunea supapei motorului dvs., trebuie să măsurați diametrul chiulasei cu un etrier și să îl comparați cu diametrul original. De exemplu, dacă diametrul original al supapei de admisie este de 48,665 mm, iar diametrul măsurat este de 48,815 mm, măsura supapei este +15.
Ultima editare: acum 2 ani și 2 săptămâni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 1 an și 3 luni - Acum 1 an și 3 luni #54492 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Supape pentru motoarele 318
Măsurătoarea care vi se spune se referă probabil la dimensiunea tijei supapei în milimetri față de alezajul cilindrului. De obicei, măsurători precum +3, +5, +15 etc. înseamnă că tija supapei este puțin mai mare decât alezajul standard al cilindrului. Acest lucru poate afecta compresia și performanța motorului, așa că este important să alegeți dimensiunea corectă pentru a asigura o funcționare corectă.
hidroterm-bombasyplantasvenezuela.com.ve/index.html
Ultima editare: acum 1 an și 3 luni de către .