Căutare MDM

Buletin

Curge ulei de când mi-am schimbat ambreiajul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 5 luni #54426 prin manual-mecanic
Fișă tehnică
Marcă: Renault
Model: Clio II
An: 1999
Kilometraj: 190.000 KM
Capacitate cilindrică: 1.9 D
Putere (CP): 62 CP
Combustibil: Motorină
Tip cutie de viteze: Manuală
Modificări auto: fără

Descriere:

Salut prieteni. Am o problemă cu mașina mea. Acum aproximativ o lună și jumătate, am avut probleme cu ambreiajul și am dus-o la service pentru a fi schimbată. Totuși, după câteva zile, am observat că mașina mea curge ulei, lucru care nu se mai întâmplase niciodată. M-am dus să vorbesc cu mecanicul și l-am întrebat ce s-a întâmplat în timpul reparației de mașina mea curge acum ulei. Mi s-a spus că nu au atins nimic legat de ulei și că scurgerea ar putea fi din cauza unei garnituri. Mi s-a spus că vor aplica un lichid pentru a o sigila, dar că acesta nu va avea efect decât după 700 km. Nu vreau ca mașina mea să curgă ulei atât de mult timp și să-mi păteze garajul.

Îmi fac griji că atunci când au schimbat ambreiajul au atins ceva legat de ulei, deoarece nu am mai avut niciodată o problemă de genul ăsta cu mașina mea. În plus, ambreiajul tot îmi dă probleme.

Are cineva vreun sfat? Nu știu dacă service-ul a făcut o greșeală și doar inventează scuze sau ceva de genul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 2 ani și 4 luni #54433 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema scurgerilor de ulei de la înlocuirea ambreiajului
Este posibil ca scurgerea de ulei să nu fie legată de înlocuirea ambreiajului și să fie cauzată de o altă problemă. Printre cauzele posibile ale scurgerilor de ulei dintr-o mașină se numără un filtru de ulei defect, un carter rupt sau slăbit, o garnitură de chiulasă defectă sau o defecțiune a altei părți a motorului.

În ceea ce privește problema ambreiajului, este dificil de spus ce ar putea cauza problemele fără mai multe informații. Ați putea oferi mai multe detalii despre problemele pe care le întâmpinați cu ambreiajul? Scoate zgomote ciudate sau este dificil să schimbați vitezele? Ați observat alte probleme cu mașina dvs. de la înlocuirea ambreiajului?

Aștept cu nerăbdare să vă aud pentru a vă putea ajuta mai bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.