Am un Volvo XC 40 15 T din 2018 și martorul luminos de defect motor este aprins din august. L-am dus la reprezentanța oficială Volvo de 5 ori și l-au resetat, dar la 4 km de la ieșirea din atelier se aprinde din nou. Atelierul susține că nu cunoaște cauza, dar cea mai mare problemă a apărut când am încercat să trec ITP-ul, deoarece acest lucru este considerat o abatere gravă, ceea ce înseamnă că nu pot mișca mașina până când problema nu este rezolvată. Acum îmi spun că ar putea fi necesară schimbarea sondei și a filtrului de particule, dar nu există nicio garanție că se va rezolva. Atelierul îmi spune că această problemă există la mai multe vehicule. Nu înțeleg de ce nu încearcă să rezolve această problemă. Înțeleg că nu mai este o problemă a atelierului, ci a Volvo. Dacă cineva se află în aceeași situație, ar fi interesant să o ridice pentru a vedea dacă găsesc o soluție. Sunt cu adevărat surprins că mărcile care se laudă cu fiabilitate au aceste probleme și nu sunt capabile să le rezolve.