Bună dimineața, am fost recent la service-ul motorului diesel deoarece avea o pierdere de putere și pierdea ulei prin jojă, indicând decompresia motorului, așa că am decis să înlocuiesc pistoanele, respectiv segmenții.
L-am reasamblat și tot îmi dă aceeași problemă, am încercat două mărci diferite de segmenți și pistoane în această ordine.
Prima asamblare: Pistoane Teikin noi, segmenți TP
- Problemele inițiale au reapărut, s-a decis schimbarea marca segmenților (defecțiunile au apărut recent asamblate, aproximativ 100 km).
A doua asamblare: Aceleași pistoane Teikin, segmenți NPR
- Aceleași probleme au reapărut, chiulasa a fost schimbată de data aceasta, strungarul a spus că ar putea fi o defecțiune de fabrică la pistoane (a apărut după ce segmenții s-au rupt).
A treia asamblare: Pistoanele au fost schimbate cu unele acoperite cu Alfin (și Teikin), segmenți TP
. Din nou problema cu uleiul a revenit, sunt înnebunit cu acest motor și adevărul este că vreau să știu care ar fi părerea ta despre adevărata defecțiune, furnizorii și mecanicul spun că au mai asamblat acest motor fără probleme înainte, alții spun că acest comportament este complet normal din cauza jojei de ulei, alții spun că ar putea fi o defecțiune la măsurătorile segmenților dorite și alții spun că ar putea fi un al doilea lot defect.
Atașate sunt fotografii cu al treilea asamblare.