Bună seara. Aș vrea să vă rog să mă ajutați. Am un Toyota cu motor 3RZ-FE, mi-au schimbat capacul radiatorului din plastic în aluminiu. Problema pe care o am este că sistemul nu eliberează presiunea în rezervor... mai întâi am avut un capac de 0.9 cu 12 lbf, aproape nou, mi s-a părut că e stricat, apoi am cumpărat altul de 1.1 cu 15 lbf... când l-am pus, am făcut un test și când am încălzit motorul, lichidul picura în rezervor, dar am lăsat mașina oprită timp de 2 zile și acum nu mai eliberează presiunea... odată ce motorul începe să se încălzească (lichidul radiatorului) furtunurile sunt ca piatra și lichidul începe să curgă prin garniturile de cauciuc (din cauza presiunii)... motorul nu se încălzește deloc, termostatul / pompa funcționează bine, dar nu pot înțelege ce cauzează această problemă. Să zicem că aștept ca apa din sistem să se încălzească, apoi scot capacul pentru a elibera presiunea, îl închid și funcționează bine, dar odată ce motorul începe să se răcească trebuie să repet și pierd mult lichid... Vă rog, are cineva idee ce ar putea cauza această problemă ciudată?