Căutare MDM

Buletin

Propuneri de îmbunătățire pentru mecanică | Universitatea EAFIT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 4 luni #54033 prin manual-mecanic
Bună ziua, suntem un grup de studenți de la Universitatea EAFIT și am dori să implementăm una dintre aceste trei propuneri într-un cartier din oraș. Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți și ce corecții ați face. Mulțumim.

Propunerea 1:
Crearea de indicatoare electronice în diferite părți ale cartierului, amplasate strategic (stații de autobuz, stații de metrou și EnCicla, zone de odihnă) astfel încât să fie accesibile tuturor mecanicilor și diferiților membri ai comunității. Aceste indicatoare vor fi intervenite de artiști pentru a le oferi o notă unică și atractivă și vor avea un senzor care se va aprinde la o anumită distanță, atrăgând astfel atenția tuturor celor aflați în apropiere. De asemenea, vor avea un cod QR, care va deschide o pagină web, și un ecran tactil, unde vor afișa o hartă a cartierului și a diferitelor locații pe care le deservesc entitățile. Dacă apăsați pe una dintre aceste locații, vă va afișa toate informațiile despre loc, inclusiv orele de deschidere și închidere și evenimentele viitoare, dacă le are. Fiecare indicator va avea cupoane pentru diferite reduceri în diferite locații din cartier (20% reducere la Mattelsa, 4 bilete la Comfama etc.). Aceste cupoane pot fi achiziționate doar prin reciclarea containerelor, bateriilor sau prin depunerea șuruburilor sau uneltelor neutilizate. Acest lucru are scopul de a încuraja utilizarea corectă a deșeurilor și de a îmbunătăți sustenabilitatea districtului.

Propunerea 2
Creați o aplicație împărțită în două părți.
Prima va fi aplicația pentru mecanici auto, care va prezenta toate atelierele din cartier, împărțite pe specialități (reparații anvelope, vopsire, înlocuire piese etc.). Aceste ateliere vor avea medalii sau insigne care pot fi câștigate pentru acțiunile pe care le întreprind pentru a îmbunătăți cartierul. Dând clic pe fiecare atelier, puteți vedea o fotografie și/sau o descriere a fiecărui mecanic, inclusiv abilitățile și disponibilitatea lor pentru săptămâna respectivă. Când selectați mecanicul dorit, veți primi o notificare cu ora și ce doriți să faceți cu mașina dvs., apoi puteți face clic pe „Accept”.
A doua este ce să fac cât timp aștept. Când o deschideți, va apărea o hartă a cartierului, care vă arată o hartă a districtului și diferitele locații deservite de entități. Dacă faceți clic pe una dintre aceste locații, vă va afișa toate informațiile despre loc, inclusiv orele de deschidere și închidere și evenimentele viitoare, dacă le are.
Aceste două secțiuni vor include un ghid prin care mecanicii și vizitatorii să poată naviga către atelierul sau afacerea de care au nevoie. Această aplicație va fi promovată prin intermediul unor panouri amplasate strategic în diferite părți ale cartierului.

Propunerea 3:
Spațiu de Ideare și Lucru (Inventiva), cu înscrieri lunare pentru mecanici și oricine din afara orașului care dorește să se alăture Inventiva. Acest spațiu va prezenta idei, provocări și proiecte sustenabile, împrumut de unelte pentru Inventiva și, de asemenea, pentru ateliere, un ghid care rezolvă problemele și va sprijini utilizatorii Inventiva la fiecare pas. Acest lucru va fi integrat în noua dinamică a districtului creativ, deoarece li se va oferi oportunitatea de a-și prezenta lucrările la târguri și evenimente. Aceștia vor fi recunoscuți pentru primirea de instruire, discuții și cursuri din partea corporației Perpetuo Socorro. De asemenea, va fi un spațiu deschis pentru turiști, universități, școli și alte entități, cu scopul de a încheia noi acorduri cu districtul creativ și de a prezenta munca mecanicilor în weekenduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 3 luni #54038 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema „ Propuneri de îmbunătățire pentru mecanică” | Universitatea EAFIT
Bună dimineața, am citit propunerile dumneavoastră și, ca persoană familiarizată cu sectorul, cred că a treia, cu unele îmbunătățiri, ar fi ideală pentru a începe să construim o legătură de încredere și sprijin cu cei implicați. Ulterior, am putea adăuga componente din celelalte propuneri, pe care le consider, de asemenea, utile.
Pentru mecanicii din cartierul nostru, ar fi un sprijin excelent să existe o entitate sau un loc pentru consultanță și instruire specifică pentru a rezolva defecțiunile vehiculelor folosind noile tehnologii. Accesul la unelte prin împrumut mi se pare foarte bun.
Domnilor, mă bucur să știu că cineva se gândește să facă acest sector mai tehnic, într-un mod care să se alinieze cu dinamica orașului. Sunt multe de făcut. Din perspectiva mediului, de exemplu, mecanicii din cartierele noastre sunt un punct de plecare pentru creșterea gradului de conștientizare. Pe lângă reglarea vehiculelor, aceștia exercită și o mare influență asupra oamenilor, care pot ajuta în cele din urmă la luarea unor decizii mai bune pentru aerul nostru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.