Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Astra UN MARTOR A VENIT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 7 luni #53987 prin manual-mecanic
Bună ziua, ieri am deconectat bateria de la Chevrolet-ul meu Astra 2.0 din 2006 pentru a curăța bornele, care erau deja foarte murdare de calcar, și am reconectat-o. S-a aprins martorul luminos. Am folosit o cheie fixă și trebuie să accelerez ca să nu se oprească mașina. Ajutor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 6 luni #53998 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Chevrolet Astra: UN MARTOR A VENIT
E greu să-ți spun ce ar putea fi având în vedere atât de puține informații despre mașină. Ceea ce e clar e că, dacă înainte funcționa bine și acum nu mai funcționează, cel mai probabil se datorează unei conexiuni care nu este stabilită corect. Martorul luminos este cel pe care Opel îl folosește pentru a avertiza atât despre reviziile în așteptare, cât și despre defecțiuni. Și nu știu dacă mașina e pe benzină sau motorină, dar presupunând că e pe benzină, ar putea fi legată de faptul că corpul clapetei de accelerație nu reglează cantitatea de aer la ralanti, ceea ce provoacă oprirea motorului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.