Căutare MDM

Buletin

probleme cu închiderea centralizată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #4630 prin manual-mecanic
sistemul de închidere centralizată
Bună ziua, am un Kia Shuma din 2000 și în ultima vreme îmi dă probleme cu închiderea centralizată, deoarece funcționează doar când vrea, iar observând-o mi-am dat seama că funcționează atâta timp cât am contactul pus, sau dacă nu, nu funcționează nici cu cheia, nici la închiderea manuală din interior. Sper că cineva îmi poate da un indiciu despre unde ar trebui să încerc să o repar, deoarece economia nu este foarte prosperă. Vă mulțumesc foarte mult, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #4631 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu sistemul de închidere centralizată
În primul rând, verifică siguranțele și cablajul. S-ar putea să existe un contact fals. Ai testat dacă funcționează și prin cealaltă ușă? Testează-l și spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #4639 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu sistemul de închidere centralizată
Bună ziua, mulțumesc că mi-ai răspuns. Îți spun că încuietoarea funcționează doar cu portiera șoferului și nu cu alta. Acum, când am ieșit să o parchez corect, pentru că unde locuiesc eu trebuie să o parchezi unde poți, a funcționat bine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4702 prin manual-mecanic
Ok, deci mașina ta are activatorul doar în portiera șoferului. Testează-l cu portiera deschisă pentru a vedea dacă funcționează corect. Dacă da, era o problemă cu unitatea de control a închiderii centralizate care nu se activa sau cu comutatorul de lângă încuietoare. Dacă nu funcționează, ar putea fi un cablu întrerupt în cablajul ușii. Dacă vrei, testează-l și spune-mi.