Căutare MDM

Buletin

Motocicleta mea se supraîncălzește și am lichidul de răcire și uleiul amestecate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 4 săptămâni #53823 prin manual-mecanic
Salut, am o Husqvarna TE 125 în 4 timpi din 2012 și am două probleme. Nu știu dacă au legătură sau nu. Să vedem dacă mă puteți ajuta.
Prima problemă este că motocicleta se încălzește, dar cel mai ciudat lucru este că, cu cât se face mai frig, cu atât se încălzește mai mult. Așadar, în zilele foarte, foarte călduroase, și acum că e vară, chiar și în orele de vârf, nu se încălzește deloc, și atunci funcționează cel mai bine. Circuitul de răcire este presurizat, deci e în regulă.
Cât despre cealaltă problemă, astăzi am deschis cutia pompei de apă (cred că așa se numește, nu sunt sigur) să verific dacă este în regulă, și așa era. Singurul lucru pe care l-am găsit a fost ulei înăuntru, foarte, foarte puțin, dar era acolo. M-am uitat la rezervorul de lichid de răcire și nu era ulei. Era curat, deci nu știu. Acestea sunt cele două probleme ale mele. Am nevoie de ajutor. Mulțumesc foarte mult!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.