Căutare MDM

Buletin

Ajutor la repararea mașinii mele. Fiat Brava 1.9 JTD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 4 luni #53802 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am o problemă mare cu Fiat-ul meu Brava 1.9 JTD. Am avut o revizie completă a motorului acum 3 luni și se pare că s-a stricat din nou. O să trimit fotografii și filmulețe și o să întreb pe la mine să văd cine are experiență și mă poate ajuta să-l repar, deoarece reparația anterioară a fost foarte scumpă și vreau să văd dacă pot afla mai multe despre acest subiect pe cont propriu, ca să-mi pot păstra mașina în cea mai bună stare posibilă.

Pentru început, vă voi spune că mașina mergea bine când au început să se defecteze injectoarele. Din acest motiv, am cumpărat un detergent de injectoare și, în aceeași zi în care l-am aplicat, fie din întâmplare, fie nu, motorul a început să scoată fum alb și să facă clic-clicuri și să rateze multe.

Am observat mult ulei ieșind din motor și, căutând scurgerea, se pare că este un furtun lipsă de la motor care merge la o cutie neagră.
Aș vrea să știu ce este cutia neagră și dacă este normal să funcționeze cu ulei.
ATAȘEZ O FOTOGRAFIE CU CUTIA
photos.app.goo.gl/dnsbLpmtcQfPVB7c8

Aceasta este fotografia cu furtunul care lipsea:
photos.app.goo.gl/vqeCaVzE1yYTicyb7

Vă mulțumesc anticipat și sper să pot rezolva problemele și să mă bucur din nou de mașina mea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.