Căutare MDM

Buletin

Suporturi motor (Sorento Crdi-2.0-4x2, 2011)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 10 luni #53437 prin manual-mecanic
Suporturi motor (Sorento Crdi-2.0-4x2,2011) Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,
cu mai puțin de 65.000 km și 6,5 ani de funcționare, în ultimii 2-3 ani scoate zgomote (2-3 zgomote distincte) și lovituri/împingeri bruște la cuplarea și decuplarea ambreiajului (sunt cel mai sesizabile în treapta a doua și a treia). Acestea au crescut în amplitudine, făcând ca motorul să tangheze prea mult în ultima vreme, în opinia mea. Trebuie să menționez că l-am folosit întotdeauna normal, exclusiv pe drumuri bune, niciodată off-road, întotdeauna cu sarcină ușoară și conducând lin (nu-mi place să forțez motorul). Aș aprecia păreri despre starea acestor prezoane și recomandări. Sunt acestea considerate de obicei „consumabile”? Sau mai degrabă componente cu o durată de viață specificată? Dacă cineva are informații/date privind perioada minimă de funcționare înainte de înlocuirea (cu utilizare normală) a acestor componente, precum și orice informații utile în acest sens. Mulțumesc foarte mult! Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.