Căutare MDM

Buletin

VW Jetta 2.0 common rail, rateu la cilindrul 3, injector în afara intervalului +2.9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 3 luni #53219 prin manual-mecanic
Salut tuturor, mi-a fost adusă mașina asta și nu găsesc o soluție.
Deoarece afișa o eroare la injectorul trei, am dus-o la testare și se pare că funcționează perfect. Am schimbat injectoarele între cilindrii 2 și 3, schimbând și codarea, dar defectul persistă la cilindrul trei.
EGR-ul a afișat și el o eroare; era plin de murdărie. L-am curățat și mașina s-a îmbunătățit considerabil, dar după scurt timp, s-a umplut din nou de murdărie și mașina funcționează prost.
Am pus un dop de închidere pe EGR pentru a testa; funcționează puțin mai bine, dar tot scoate fum și se clatină.
Injectorul trei este în afara intervalului și nu știu de ce, e adevărat că atunci când fac un test de compresie, acest cilindru este puțin mai jos, celelalte merg la 22-25 kgf și acesta dă cam 18 kgf, oare ECU încearcă să compenseze această lipsă de compresie și injectează mai mult pentru a o echilibra puțin...
Am un osciloscop, dar e un Hantek chinezesc, nu sunt sigur cum să mă uit la forma de undă, să o compar cu celălalt cilindru, să vedem dacă are cineva idei.
Mulțumesc și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.