Căutare MDM

Buletin

Defecțiune motor Honda

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 11 luni #52801 prin manual-mecanic
Defecțiune motor Honda Publicată de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că mă puteți ajuta. Am un Honda Accord din 2002 cu motor 2.3 Vitec. Acum trei luni am reparat motorul pentru că avea o scurgere de ulei în radiator și s-a spart furtunul. Mi s-a spus că trebuie să demontez tot motorul și să-l trimit la reparat. S-a făcut, dar problema persistă. La început curgea foarte puțin ulei, dar după trei luni, acum curge mai mult ulei. Sper că mă puteți ajuta cu niște sfaturi. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 11 luni #52803 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul defecțiunii motorului Honda
Cel mai probabil problema nu era motorul, deoarece de obicei lichidul de răcire trece la motor atunci când garnitura chiulasei este deteriorată prin încălzire, iar aici este invers, deci problema este într-un răcitor de ulei defect, fie transmisia, fie motorul, cutia este internă radiatorului, iar motorul este locul unde este montat filtrul de ulei, are furtunuri de lichid de răcire.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 11 luni #52806 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul defecțiunii motorului Honda
Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați răspuns la ajutorul meu. Am uitat să adaug că am decontaminat întregul sistem de răcire. Am deconectat furtunurile radiatorului și l-am lăsat impecabil. Totuși, când am decontaminat furtunurile turnând apă pe o parte, am văzut că fiecare bulă care apărea era o picătură de ulei. Le-am deconectat pentru că am crezut că era radiatorul, dar nu era. De asemenea, după ce am investigat, unele modele au un răcitor de ulei de motor (unii îl numesc sandwich), dar acest model nu are unul. Uleiul care se răcește în radiator ar trebui să fie uleiul de transmisie, dar uleiul de transmisie nu duce niciodată lipsă de ulei, iar singurul care duce mereu lipsă este uleiul de motor.
Mulțumesc.