Căutare MDM

Buletin

Problemă cutie de viteze Dodge Caravan 2.5, an 95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 11 luni #52800 prin manual-mecanic
Bună ziua, dragilor tuturor, sper că mă puteți ajuta.
Transmisia este automată și, în ultimele două luni, când temperatura ATF crește, a fost foarte dificil să schimb vitezele.
Cred că atunci când crește temperatura, deoarece în primele 15 minute de funcționare, toate vitezele schimbă fără probleme.
Nu știu ce tip de ATF are pentru că l-am cumpărat la mâna a doua acum aproximativ un an.
Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 11 luni #52804 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu cutia de viteze Dodge Caravan 2.5, an 95
Mai întâi trebuie să scanezi transmisia să vezi dacă dă vreun cod și pentru asta trebuie să fie cu un scaner care intră în sistemul de transmisie Chrysler, cele ieftine OBD 2 nu îți oferă funcția asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 10 luni #52871 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu cutia de viteze Dodge Caravan 2.5, an 95
Salutări, joja de ulei indică tipul de ulei folosit, fie că este Mercon sau Dextron. Folosește-l pe cel indicat pe jojă și apoi verifică siguranțele transmisiei; au releu, verifică dacă funcționează și, în final, verifică vitezometrul; permite schimbări. Cu stimă.