Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Megane 1 faza a doua 1.9 DCI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 săptămâni #52671 prin manual-mecanic
Problemă cu Megane 1 faza a doua 1.9 Dci Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu Megane Privilege DCi 1.9 din 2005. Problema este că se aprinde un martor pe bord, martorul de preîncălzire a motorului diesel. Și mașina merge foarte încet, prea încet. Trebuie să apeși tare ca să prindă puțină viteză și când prinde viteză se stinge martorul. O altă chestie este că atunci când o lași în punctul mort în timp ce mergi, rămâne la 1500 rpm ca și cum aș apăsa (Când evident turația normală este 1000). Scuze pentru ignoranța mea, nu mă pricep prea bine la mașini, dacă am greșit ceva, dar am încercat să explic cât mai bine posibil. Am nevoie de ajutor dacă cineva știe. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 săptămâni #52676 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă cu Megane 1 faza a doua 1.9 DCi
Bună ziua, ai schimbat cureaua de distribuție? Altfel, va trebui să o scanezi de mai multe ori. E defectă, iar ECU-ul protejează motorul, motiv pentru care nu are nicio reacție. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 săptămâni #52678 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă cu Megane 1 faza a doua 1.9 DCi
Ar putea fi mai multe motive, îți sugerez să îl scanezi, ar putea fi de la un MAP murdar la o presiune a combustibilului insuficientă, filtre înfundate etc.