Căutare MDM

Buletin

Peugeot 207 BSI 1.6 16v 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 4 săptămâni #52662 prin manual-mecanic
Peugeot 207 1.6 16v 2008 BSI Postat de manual-mecanica
Bună seara tuturor, vă spun că am o problemă cu un Peugeot 207 1.6 16v, poate i s-a întâmplat cuiva, BSI-ul a încetat să mai recunoască AIRBAG-ul și ABS-ul, l-am scanat și îmi spune pur și simplu că este o problemă în rețeaua CAN, dar rețeaua este verificată complet cu un osciloscop, am primit un alt BSI second-hand și întrebarea este dacă schimbând microfonul imobilizatorului de la mașina originală ar funcționa totul bine? Aș vrea să știu și eu dacă a asociat cineva BSI-ul cu scanerul SPC MAX?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 4 săptămâni #52663 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema BSI a Peugeot 207 1.6 16v 2008
Marcelo, BSI-ul la un Peugeot trebuie să fie compatibil cu tabloul de bord și poți să-l lași la un milion de km și să pui km originali sau ce vrei tu, costă în jur de 250 de euro, și nu e posibil să faci o codificare nouă la un BSI second-hand, un pachet D plus service Peugeot costă aproape 1000, consultă-l foarte bine cu Peugeot, și verifică dacă al tău nu e contaminat cu apă, ceea ce se întâmplă de obicei când se rupe cauciucul cablajului care trece peste această zonă a compartimentului motor, îți doresc mult succes din Venezuela......

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 4 săptămâni #52665 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema BSI a Peugeot 207 1.6 16v 2008
Mulțumesc foarte mult, părerea ta este foarte valoroasă. Ideea mea a fost să schimb microfoanele BSI astfel încât bordul și ECU-ul să recunoască imobilizatorul.