Bună ziua, vă solicit ajutorul pentru a remedia o defecțiune la un Ford Mondeo din 2006, problema este următoarea: am schimbat regulatorul alternatorului pentru că nu încărca bateria, când l-am dus la tehnician să-l schimbe mi-a spus că tocmai l-au schimbat pentru că era nou, dar că se ardese deja și l-a schimbat, când mi l-a dat încărca foarte bine bateria, dar după un timp s-a oprit din încărcare, l-am dus la un mecanic și mi-a spus că regulatorul nu mai funcționează, că are o conexiune proastă în cablurile care merg la regulator și le-a reparat, eu personal am schimbat regulatorul de data aceasta, l-am pus și a început să se încarce foarte bine, dar după un timp s-a oprit din încărcat, ce am observat este că atunci când am aprins luminile arătau foarte clar și normal, dar când am făcut schimbările de la mic la mare, la început arătau bine, dar apoi au început să scadă și s-a oprit din încărcat și bateria a început să scadă, cred că defectul ar putea fi la sistemul de iluminare, dar nu știu cum să verific pentru a găsi... scurt.
Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi foarte recunoscător.
Marino Rossainz.