Căutare MDM

Buletin

Compresorul de aer condiționat la Ford Fiesta 2003 nu se oprește

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 1 lună #52357 prin manual-mecanic
Bună, am cumpărat un Ford Fiesta din 2003, second-hand. Comutatorul de înaltă presiune al aerului condiționat era defect. L-am înlocuit. Funcționează, dar este foarte frig și compresorul nu se oprește niciodată. Nu știu dacă este normal.
Dacă opresc aerul condiționat, compresorul se oprește. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 1 lună #52395 prin manual-mecanic
Bună ziua, am înțeles că funcționează doar viteza maximă a ventilatorului. Este corect?
Dacă da, soluția este foarte simplă.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 2 săptămâni #52468 prin manual-mecanic
Bună ziua, trebuie să analizezi cu atenție ce explici când spui că compresorul nu se oprește.
Compresorul este dispozitivul din sistemul de aer condiționat atașat la motor, iar motorul ventilatorului este cel din fața gurilor de aerisire, iar viteza acestuia se controlează folosind selectorul de pe bord.
Selectorul de pe bord trece printr-o rezistență serie, care, atunci când este deteriorată, merge în mod normal direct la cea mai mare viteză și primești un flux de aer puternic (remediul este înlocuirea rezistenței cu una nouă). Cu stimă.