Căutare MDM

Buletin

Senzor arbore cu came Ford. Modele și tipuri. Întreb, există o serie de modele sau este un t?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52016 prin manual-mecanic
Întreb; la modelele cu motoare Ford, senzorul de sincronizare a arborelui cu came este de un singur tip? Că se poate aplica la mai multe tipuri de motoare Ford? - Sau dacă poate varia cu adevărat în anumite componente sau ceva de genul, deoarece cilindreea motorului Ford este diferită? Întrebarea mea este că am un motor Ford OHV de 4.0 cu 6 cilindri și văd că există modele cu 4 cilindri care aparent folosesc acest senzor, precum și cele cu 8 cilindri. Ar putea fi folosit același senzor de sincronizare a arborelui cu came la diferite cilindri ale motoarelor Ford? Reținând că utilizarea sa este exclusiv de a trimite un „semnal” în funcție de gradul de instalare. Mulțumesc. -

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52017 prin manual-mecanic
La motoarele pe benzină, acest senzor este folosit pentru a verifica variația în avans,
nu pentru a opri motorul, ci doar senzorul de turație care se defectează sau ce problemă ai?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52039 prin manual-mecanic
Problema mea este că nu pot sincroniza motorul 4.0 OHV cu 6 cilindri. Pistonul nr. 1. TDC. Am avansat 3 linii pe marcajul amortizorului și săgeata îmi spune să-l poziționez în funcție de 60 de grade începând de la sau grade. Nu-mi dau seama cum să plasez senzorul în poziția corectă, astfel încât să trimită un semnal. Îmi puteți spune cum să-l plasez manual, deoarece necesită o unealtă din plastic care are o săgeată cu gradul exact? Am nevoie de un grafic și de explicația corectă pentru plasarea lui atunci când este privit de sus, nu din lateral. Mulțumesc.